dayripple
Language · Hrvatski

Brisanje računa DayRipple i podataka

Ovako brišete podatke povezane s vašim računom DayRipple.

Brisanje odmah u aplikaciji

Prijavite se u DayRipple, a zatim dodirnite Postavke → Račun → Izbriši račun. Nakon potvrde brisanje počinje odmah.

Ako ne možete pristupiti aplikaciji

Pomoću gumba u nastavku pošaljite zahtjev s adrese e-pošte s kojom ste se registrirali. Nemojte slati svoju lozinku ni broj platne kartice.

Zatraži brisanje e-poštom

Email: support@ripplehouse.kr

Podaci koji se brišu

  • Račun za prijavu, e-pošta, profil i nadimak
  • Članstva u prostorima i tokeni push obavijesti
  • Podaci o nedovršenim kupnjama na uređaju, zakazane obavijesti i stanje analitičkog identifikatora
  • Događaji, godišnjice/D-dani i zadaci koje ste stvorili
  • Prostori koje ste koristili samo vi i njihovi podaci

Dijeljeni prostori u kojima ostaju drugi članovi prenose se na njih. Podaci o plaćanju koje je po zakonu potrebno čuvati mogu se pohraniti odvojeno tijekom zakonskog roka; pravo na kupnju dijeljenog prostora može ostati nakon uklanjanja veze s izbrisanim računom. Anonimna zbirna statistika proizvoda bez veze s računom ne identificira se ponovno kao podaci određenog računa. Ako trebate izbrisati postojeća izvješća o pogreškama iz Sentryja, navedite to u e-poruci.

Zahtjevi e-poštom obrađuju se bez odgode nakon provjere identiteta i obično se dovršavaju u roku od 7 dana.

Pravila privatnosti · Podrška