Διαγραφή λογαριασμού και δεδομένων DayRipple
Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε τα δεδομένα που συνδέονται με τον λογαριασμό σας στο DayRipple.
Άμεση διαγραφή στην εφαρμογή
Αν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή
Στείλτε αίτημα διαγραφής από τη διεύθυνση email με την οποία εγγραφήκατε, χρησιμοποιώντας το παρακάτω κουμπί. Μην στείλετε τον κωδικό πρόσβασης ή τον αριθμό της κάρτας πληρωμής σας.
Email: support@ripplehouse.kr
Δεδομένα που διαγράφονται
- Λογαριασμός σύνδεσης, email, προφίλ και ψευδώνυμο
- Συμμετοχές σε χώρους και διακριτικά ειδοποιήσεων push
- Πληροφορίες εκκρεμών αγορών στη συσκευή, προγραμματισμένες ειδοποιήσεις και κατάσταση αναγνωριστικού αναλυτικών στοιχείων
- Εκδηλώσεις, επέτειοι/D-day και εργασίες που δημιουργήσατε
- Χώροι που χρησιμοποιούσατε μόνοι σας και τα δεδομένα τους
Οι κοινόχρηστοι χώροι στους οποίους παραμένουν άλλα μέλη μεταβιβάζονται σε αυτά. Τα αρχεία πληρωμών που πρέπει να διατηρούνται βάσει νόμου μπορεί να αποθηκεύονται χωριστά για τη νόμιμη περίοδο· το δικαίωμα αγοράς ενός κοινόχρηστου χώρου μπορεί να παραμείνει αφού αφαιρεθεί η σύνδεσή του με τον διαγραμμένο λογαριασμό. Τα ανώνυμα συγκεντρωτικά στατιστικά προϊόντος που δεν συνδέονται με λογαριασμό δεν επαναταυτοποιούνται ως δεδομένα συγκεκριμένου λογαριασμού. Αν χρειάζεστε διαγραφή υπαρχουσών αναφορών σφαλμάτων Sentry, αναφέρετέ το στο email σας.
Τα αιτήματα μέσω email διεκπεραιώνονται άμεσα μετά την επαλήθευση ταυτότητας και συνήθως ολοκληρώνονται εντός 7 ημερών.