dayripple
Language · Dansk

Slet din DayRipple-konto og dine data

Sådan sletter du de data, der er knyttet til din DayRipple-konto.

Slet med det samme i appen

Log ind på DayRipple, og tryk derefter på Indstillinger → Konto → Slet konto. Når du har bekræftet, begynder sletningen med det samme.

Hvis du ikke kan få adgang til appen

Send anmodningen fra den e-mailadresse, du tilmeldte dig med, via knappen nedenfor. Send ikke din adgangskode eller dit betalingskortnummer.

Anmod om sletning via e-mail

Email: support@ripplehouse.kr

Data, der slettes

  • Loginkonto, e-mailadresse, profil og kaldenavn
  • Medlemskaber af rum og tokens til pushnotifikationer
  • Oplysninger om uafsluttede køb på enheden, planlagte notifikationer og analyseidentifikatorens status
  • Begivenheder, mærkedage/D-dage og opgaver, du har oprettet
  • Rum, som kun du brugte, og deres data

Delte rum, hvor der er andre medlemmer tilbage, overføres til dem. Betalingsoplysninger, der efter loven skal opbevares, kan gemmes separat i den lovbestemte periode; et delt rums købsrettighed kan blive tilbage, når forbindelsen til den slettede konto er fjernet. Anonym, samlet produktstatistik uden tilknytning til en konto genidentificeres ikke som data for en bestemt konto. Hvis du har brug for at få eksisterende Sentry-fejlrapporter slettet, skal du skrive det i din e-mail.

Anmodninger via e-mail behandles uden unødig forsinkelse efter identitetskontrol og afsluttes normalt inden for 7 dage.

Privatlivspolitik · Support