dayripple

Kalendertilstand · Indstillinger

Del begivenheder fra eksterne kalendere med den anden

Begivenheder fra kalendere, der er forbundet med din telefon (iPhone-kalenderen, Google Kalender osv.), kan du også vise i DayRipple-kalenderen. De kalendere, du vælger, kan du også vise for den anden i samme rum. I skærmeksemplerne nedenfor er du »Freja«, og den anden er »Mads«.

Vis eksterne kalendere i din egen kalender

  1. Trin 1. Slå Vis eksterne kalendere til under Indstil­linger › Kalender

    Tryk på Indstil­linger yderst til højre i fanebjælken nederst, og tryk på Kalender i listen. Kalenderindstillingerne åbner. Helt nederst finder du afsnittet Eksterne kalendere. Slå kontakten Vis eksterne kalendere til.

    Første gang spørger telefonen, om appen må få adgang til dine kalendere. Tillader du det, vises listen over kalendere på enheden. Fra start er de alle valgt. Tryk på navnet på de kalendere, du ikke vil vise, for at fjerne fluebenet. Tillader du det ikke, kan kontakten ikke slås til. Giv DayRipple adgang til kalendere i telefonens indstillinger, og slå den så til igen.

Del med den anden

  1. Trin 2. Slå Del med rummets medlemmer til ved den kalender, du vil vise

    Slår du Del med rummets medlemmer til under kalenderens navn, kan medlemmerne af det aktuelle rum se titel, dato og tidspunkt for begivenhederne i den kalender. Kalendere, hvor kontakten er slået fra, ser kun du på din egen enhed. Kontakten vises kun, når der er andre end dig i rummet, og kun ved kalendere, du har markeret til visning.

    I den andens kalender vises dine kalenderbegivenheder ikke som en udfyldt chip, men med en tom cirkel og bleg tekst. Cirklens farve er din farve i rummet. Trykker den anden på dagen for at åbne listen, står der Kalender: Freja ved dem. De er skrivebeskyttede, så den anden kan ikke ændre eller slette dem.

  2. Trin 3. Slå kontakten fra for at stoppe delingen

    Hvad der stopper, afhænger af, hvilken kontakt du slår fra.

    • Slår du Del med rummets medlemmer fra, forsvinder kun den kalenders begivenheder fra den andens kalender.
    • Slår du Vis eksterne kalendere fra, stopper delingen for alle kalendere. Slår du den til igen, kommer delingen ikke automatisk tilbage.
    • Delingen stopper også for kalendere, hvor du fjerner fluebenet for visning.

Godt at vide

  • Den anden ser begivenheder fra 7 dage før i dag til et år frem. Begivenhederne opdateres, når den, der deler, åbner appen. Ud over titel, dato og tidspunkt kan den anden også se kalenderens navn.
  • Den anden kan midlertidigt skjule dine kalendere under Medlemmernes kalendere i ⋯-menuen øverst til højre i kalenderen. Når appen åbnes igen, er de synlige igen.
  • Delingen gælder kun for det aktuelle rum i kalendertilstand. Eksterne kalendere, du viser i planlæggertilstand, kan den anden ikke se.
  • Står Google Kalender ikke på listen, så tilføj din Google-konto til kalendere i telefonens indstillinger. Kun begivenheder, der også vises i telefonens standardkalender-app, kan hentes.

Virker det ikke som beskrevet? Skriv til os via »Kontakt os«. Kontakt os